Naglar

Nu har Jane´s Skönhet äntligen börjat med våra nagelbehandlingar. Hos oss kan ni numera komma till Natalie eller Linnéa och få en riktig manikyr med väldoftande handbad, filning, putsning och snyggt lack som pricken över i.
Vi har även tagit hem Gellack från Indigo Nails. Alla gellack från prisvinnande Indigo Nails är så kallad ”soak off” gellack, vilket innebär att vi aldrig behöver fila bort materialet utan kan enkelt lösa upp det i salongen utan att skada din naturliga nagel. Gellack har en hård yta och en hållbarhet på ca 3v. Finns i ett flertal olika färger.
OBS!
Bokar ni naglar och fransar samtidigt får ni 10% rabatt på nagelbehandlingen (dras av i kassan, gäller även påfyllning)
Klassisk manikyr där händerna får total omvårdnad. Behandlingen inleds med ett varmt, väldoftande handbad, naglarna filas sedan till önskad form och nagelbanden putsas till. En skön och avslappnande massage av både händer och underarmar följs av lackning i önskad färg.
Tänk på att ha lite extra tid efter behandlingen för att lacket ska kunna torka utan att riskera att få fula märken.
Pris: 445:-
En mindre manikyr med nagel- och nagelbandsvård ingår där vi filar naglarna till önskad form och putsar till nagelbanden. Naglarna lackas sedan med ett permanent gellack som härdar i en UV/LED-lampa och ger ett högglansigt resultat med en hållbarhet på 3 veckor. Lacket är helt torrt efter behandlingen så händerna är fria till att göra allt som vanligt utan någon torktid!
Pris: 445:-