Lashlift -Franspermanent

Nu kan du vakna färdigsminkad utan att behöva göra en fransförlängning. Detta alternativet passar dig som vill få ett litet lyft, men som inte känner att du är redo att ta steget till en fransförlängning. Lashlift går ut på att man på ett skonsamt sätt böjer fransarna från roten, detta skapar en mjuk fin böj på fransen utan att du behöver stå framför spegeln med fransböjaren varje morgon. Till skillnad mot en fransförlängning kan du med ett lashlift sminka dig och använda oljebaserade produkter utan att behöva oroa dig för att förstöra dina fina fransar.
Vi använder enbart produkter från Elleebana, av många ansedda som det absolut bästa och skonsammaste inom lashlift, då vi samtidigt som vi böjer fransarna tillsätter Lanolin som ger fransarna lyster och spänst (lite som ett balsam för fransen). Med traditionella franspermanenter har det funnits stora chanser för ”överböjda” och ”krulliga” fransar, detta problemet är helt eliminerat med Elleebana´s Lashlift. I slutet av din behandling färgar vi dina fransar kostnadsfritt, vill du ha färgning av underfransarna meddelar du din valda terapeut om detta vid din behandling.
Detta alternativet passar även utmärkt för dig som inte kan ha fransförlängning på grund av allergisk reaktion.
..en mjuk fin böj på fransen utan att behöva stå framför spegeln med fransböjaren varje morgon.

Pris

  • Lashlift inkl färgning av fransarna: 595kr

Vanliga frågor

Jag vill bara ha en lite mindre böj, går det att välja hur mycket böj man får?

Du kan helt och hållet styra över formen på dina fransar med ett lashlift, vi har olika böjar och former på rullarna vi använder och kan böja fransarna alltifrån en liten mild böj till väldigt böjda.


Kan man göra behandlingen på personer under 18år?

Ja, denna behandling kan vi utföra på yngre personer, dock kräver vi att förälder medverkar vid behandlingen och kan visa upp legitimation.


Jag är allergisk mot franslim / fransförlängning, kan jag göra lashlift?

Ja det kan du absolut göra, lashliften är helt vattenbaserad och innehåller inga skadliga ämnen.

Hur länge håller det, är det verkligen permanent?

Ett lashlift är permanent, dvs att behandlingen håller så länge dina fransar sitter kvar. När du tappar och byter ut dina naturliga fransar kommer dessa att växa ut som normalt och därför rekommenderar vi att man gör om sitt lashlift var 6e till 10e vecka för att bibehålla formen.


Kan man få någon allergisk reaktion på behandlingen?

JA, tyvärr kan man få reaktioner mot vätskorna precis som med allt annat. Det är väldigt ovanligt, men är du osäker kan vi alltid göra ett test innan. Oftast reagerar man på den BlåSvarta fransfärgen och inte på vätskorna i sig. Vet du med dig att du inte tål mascara tex rekommenderar vi dig att ta kontakt med salongen för att göra ett pricktest innan behandlingen.