Kosmetisk tatuering

FullSizeRender-1

 

Sedan April 2015 har vi kunnat erbjuda denna fantastiska behandling som underlättar vardagen rejält.

Detta är en behandling som håller i allt mellan 1-5 år beroende på hur du tar hand om din tatuering och hur ditt allmäntillstånd är.
Vi utför inte denna behandling på diabetiker eller gravida samt personer under 18 år, och vi utför heller inte denna behandling på alkohol/drog påverkade personer. Du ska även undvika att utföra denna behandling under menstruation då detta kan stöta ur färgen.

Med nya rön ifrån branschens bästa vet man idag att personer med extremt oljig hudtyp inte har samma förutsättningar för en kosmetisk tatuering som andra hudtyper har. Det har visat sig att färgen inte fastnar i huden trots upprepade försök. Är du tveksam till vilken hudtyp just du är, boka konsultationstid så går vi igenom just dina förutsättningar för ett så hållbart resultat som möjligt.

Vi som tatuerare ansvarar inte heller för hur slutresultatet blir då samma teknik används på samtliga kunder. Förutsättningarna för att din tatuering ska få ett så bra slutresultat som möjligt är enbart beroende på hur du som kund tar hand om din tatuering efter avslutad behandling. Det är otroligt viktigt med korrekt salva, att man inte pillar/kliar på skorporna och att man under läkningstiden ser till att tatueringen får läka utan yttre påverkningar.

Innan vi påbörjar din behandling får man som kund alltid två papper med instruktioner, regler och varningar att läsa igenom. Godkänner du vad som står skrivet med din underskrift kör vi igång behandlingen efter detta.
Dessa papper är för DIN säkerhet, för att DU ska veta vad proceduren innebär. Vill du innan du bokar tid till behandling se dessa papper bokar du en gratis konsultationstid.

 

FullSizeRender-3

Ögonbryn

Stråteknik 3D 4195:-
Powder Brows 4195:-

Läppar

Konturlinje 3495:-
Ombré 3995:-
Hela läppar 4495:-

Eyeliner

Fransmarkering 1995:-
Under/Nere 1995:-
Uppe/Över 2995:-
Uppe & Nere 3995:-

Återbesök & extra ifyllnad

Inom 12 månader: 1/3 av ord. pris på behandlingen hos oss
Inom 24 månader: 2/3 av ord. pris på behandlingen hos oss
Efter 24 månader: Fullt pris, ny behandling behövs.

IMG_9152

Boka-knapp2