Hollywood Peeling

Hollywood peeling eller Laser Spectrum Peel som det också kallas är det nya sättet att föryngra sin hud på. Kortfattat kan man säga att det är en laserslipning av huden som tar bort fina rynkor och mindre ärr på ett skonsamt och effektivt sätt. Vi applicerar en ansiktsmask med små kolpartiklar över området som skall behandlas, nästan som en lermask. Denna värms sedan upp av laserns stråle och arbetas då ner i det övre hudlagret. När hela området behandlas ökar man sedan upp styrkan och laserns stråle skapar en implosion. Detta spränger bort kolpartiklarna vi jobbat in i huden och tar då med sig alla orenheter och döda hudceller, för att sedan lämna huden len och fin med minskad talgproduktion och porer samt ökad kollagenproduktion som följd, detta minskar drastiskt hudens ålderstecken.
Har man problem med acne och oren hud kan vi med denna tekniken även hålla acneutbrott i schack helt utan medicinering och kemisk påverkan. Namnet Hollywood peeling kommer från just Hollywood där behandlingen fått otrolig genomslagskraft just på grund av dess obefintliga biverkningar. Man kan köra denna behandling samma dag som man skall sminka sig eller inför ett högtidligt tillfälle och få en otroligt fin lyster i hyn redan direkt efter behandlingen.
Hollywood Peeling ämnar huden len och fin samtidigt som den ger en ökad kollagenproduktion och drastiskt minskar hudens ålderstecken.

Nedan ser ni priser för Hollywood peel hos Jane´s Skönhet i Helsingborg. Tänk på att ni alltid kan boka en konsultation före första besöket. Vill kan även behandla fler områden på kroppen på förfrågan, denna behandlingen gör huden len och fin oavsett vilket område den utförs på.

  • Konsultation: 295kr (dras av vid första besöket)

Ansikte:

  • Quickpeel: 995kr
  • Dermal Peel: 1495kr (Djupverkande)

Ansikte och hals:

  • Quick Peel: 1495kr
  • Dermal Peel: 1995kr

Vanliga frågor

Vem passar behandlingen?

Alla! Oavsett hur fin och slät hud man har kommer man uppleva positiva resultat av denna behandlingen. Din hud kommer både se och kännas lenare och mjukare redan efter en ”quick peel” och du är redo för galamiddagen redan direkt efter behandling.

Kan jag använda mina vanliga hudvårdsprodukter?

Definitivt! Samma dag ser vi gärna att du använder rekommenderad kräm från oss (denna går även utmärkt att använda i fortsättningen) men därefter kan du utan problem använda precis vilka hudvårdsprodukter du vill.

Finns det några biverkningar?

Egentligen inte, men har du väldigt djupa problem och behöver en mer djupgående peeling så kan huden ibland bli röd och börja fjälla, detta sker enbart vid kurbehandling då vi behandlar huden djupare än på en ”quick peel”, på en ”quick peel” finns inga biverkningar alls.

Kan jag använda mina vanliga hudvårdsprodukter?

Definitivt! Samma dag ser vi gärna att du använder rekommenderad kräm från oss (denna går även utmärkt att använda i fortsättningen) men därefter kan du utan problem använda precis vilka hudvårdsprodukter du vill.

Var kan jag läsa mer om detta?

Det finns otaliga sidor på internet som behandlar just Hollywood peeling och Spectrum Laser Peel.
Nedan finner du ett axplock av dem:

Artikel i Dailymail om Hollywood PeelBloggerska testar Hollywood Peel
Är resultatet bestående?

Både ja och nej. Huden är ett levande organ och kräver underhåll för att må bra. Efter en kurbehandling på 3 gånger rekommenderar vi en quickpeel vid behov och sedan 1 till 2 djupgående underhållsbehandlingar om året, detta är dock inget krav utan man kan utföra behandlingen så ofta eller sällan man vill. Men genom att följa våra rekommendationer kommer detta att hålla acneärr, talgproduktion och fina linjer i schack. Har du stora besvär med acneutbrott har vi även behandlingar speciellt anpassade för detta där vi helt kan utesluta all sorts medicinering.

Behöver man tänka på något innan behandlingen?

Vi kan inte behandla dig som kund om du tar medicin mot acne (accutane och liknande) eller om du tar blodförtunnande mediciner, behandlingen lämpar sig ej heller till de som har ljuskänslig hud. Är du tveksam till om just du kan utföra behandlingen kan du alltid boka in en konsultation med oss innan vi utför behandling. Är du väldigt solbränd kan vi också be dig avvakta innan vi utför behandlingen, men det är oftast inga problem.

Varför skall jag göra en Hollywood peeling istället för en kemisk peeling?

En Hollywood peeling går precis lika djupt om inte djupare än en kemisk peeling, men helt utan obehaget som en kemisk peeling kan medföra. Du ser även resultat direkt efter utförd behandling mot upp till 14 dagar med en kemisk peeling. Behandlingen kan dessutom utföras precis när som helst då det inte finns någon vilotid att beakta efter behandlingen, dessutom slipper man oftast den rodnad och irritation som uppstår vid djupgående kemisk peeling.
Och framförallt, på mindre än 45min är du redo för kvällens fest direkt. Du kan sminka dig och använda dina egna hudvårdsprodukter utan problem.