Ansiktsbehandlingar -Jane´s Skönhet & Make-up

-En väl återfuktad hud är grunden för en välmående hud.
På Jane´s anpassar vi behandlingen efter dig som kund och utgår från just ditt behov och dina förutsättningar.
Våra ansiktsbehandlingar passar alla; gammal som ung, man som kvinna, för problemhud så väl som för dem som bara vill bli ompysslade en stund.
Varje behandling anpassas efter dig och dina behov, vi går tillsammans igenom önskemål och vilka förväntningar som finns, vad din hud behöver och lägger därefter upp en plan för vad vi vill uppnå på både lång och kort sikt.
För att nå det önskade resultatet får du även ett skräddarsytt hudvårdsprogram med produktförslag som passar just dig och din hud, vilket förlänger behandlingens resultat såväl som förbereder huden inför nästa behandling.
Vill du få ut mesta möjliga av din behandling har vi en flora av olika tillval som man kan göra. Det finns flera alternativ och dessa anpassas till vilket mål man har med sin behandling, till exempel stärka ansiktets konturer, lugna och bygga upp huden, minska orenheter och porer samt få mer lyster. Tillvalen hittar ni längst ner i menyn. I våra ansiktbehandlingar använder vi exklusiva produkter med bevisad effekt från tyska Babor.

-Vid produktköp i samband med behandling lämnar vi 10% rabatt på ordinarie produktpris.

Klassiska ansiktbehandlingar på Jane´s Skönhet & Make-Up:

En snabb behandling för dig som har ont om tid, vill ha en kort men effektiv behandling eller bara prova på en ansiktsbehandling.
Behandlingen inleds med en rengöring och hudanalys, torra hudceller peelas bort och förbereder huden för en skräddarsydd ansiktsmask följt av avslutande produkter anpassade efter hudtillstånd.
Ett litet tips: Lägg till en AHA-peelingmask för en extra effektiv behandling som gör rent på djupet och ger en jämnare hud med otrolig lyster.

Pris: 395:-

En behandling för dig som vill ha lite av allt. En traditionell ansiktsbehandling med fokus på att skräddarsy varje del efter dig och din hud. Behandlingen inleds med en rengöring och hudanalys där vi går igenom mål med behandlingen, torra hudceller peelas bort och varma handdukar förbereder huden för portömning. Dina ögonbryn plockas och jämnas till, en högkoncentrerad ampull anpassad efter din hud masseras in för en djupverkande effekt och du får en avslappnande ansikts-, dekolletage- och nackmassage. Behandlingen avslutas med en ansiktsmask, serum, ögon- och ansiktskräm anpassade efter hudtillstånd.

Pris: 595:-

En behandling anpassad för en ung hud med fokus på djuprengöring. Behandlingen inleds med rengöring och hudanalys där vi går igenom hur man på bästa sätt kan ta hand om huden hemma. En peeling tar bort torra hudceller och öppnar upp porer tillsammans med varma handdukar. Efter portömning läggs en djupverkande ampull och ansiktsmask med en lugnande och läkande effekt som balanserar talgproduktionen och motverkar inflammationer. Under tiden masken verkar får du en avslappnande dekolletage- och nackmassage och behandlingen avslutas med produkter som är anpassade efter din hud

Pris: 695:-

En behandling för dig som vill bli fullkomligt omhändertagen. Utöver alla delar som finns i den klassiska ansiktsbehandlingen får du en extra lång ansiktsmassage som för bort slaggprodukter, tillför nytt syre och näring till huden, ökar cirkulationen och fastheten. En högkoncentrerad ampull anpassad efter din hud appliceras under en av Babors otroliga specialmasker för en mer djupverkande effekt. Specialmasken anpassas efter hudens kondition och vilket mål vi har med behandlingen, exempelvis uppstramande, lugnande, djuprengörande, fuktgivande, stärkande, och ger resultat som både känns och syns. Dessa maskerna är otroligt populära och ger en riktigt lyxig känsla!

Pris: 745:-

Här får du lyx i överflöd, i denna behandlingen kombinerar vi vår lyxbehandling med alla tillvalen nedan och ger dig en behandling utöver det vanliga. Detta är en behandling för dig som vill bli fullkomligt omhändertagen. Utöver alla delar som finns i den klassiska ansiktsbehandlingen får du en extra lång ansiktsmassage som för bort slaggprodukter, tillför nytt syre och näring till huden, ökar cirkulationen och fastheten.
AHA-Peelingmask: -En mycket effektiv peelingmask med glykolsyra som förnyar och stimulerar huden på djupet. Hudens egna förnyelseprocess stimuleras och hjälper huden att binda fukt. Orenheter rensas ut, linjer, rynkor och pigmenteringar minskas och huden lämnas med en jämnare, slätare yta med mycket lyster.
Fuktboost: -Flera högkoncentrerade ampuller appliceras under en av Babors otroliga specialmasker för en mer djupverkande effekt och ger en otrolig fuktboost anpassad efter din hud.
Specialmask -Specialmasken anpassas efter hudens kondition och vilket mål vi har med behandlingen, exempelvis uppstramande, lugnande, djuprengörande, fuktgivande, stärkande ger resultat som både känns och syns. Dessa maskerna är otroligt populära och ger en riktigt lyxig känsla!
Ögonmask: -En svalkande och återfuktande ögonmask för att släta ut och ge huden kring ögonen nytt liv.
Handmask: -En intensiv behandling för torra händer som behöver det lilla extra. Hudens naturliga barriär stärks och skyddar mot miljörelaterat åldrande, näring ges på djupet och händerna återfår sin mjukhet och smidighet.
Brynplock & Frans/Brynfärgning: -Pricken över I, nyplockade och färgade bryn ramar in ansiktet och färgade fransar öppnar upp ögat.

Pris: 1095:-

Tillval till våra ansiktsbehandlingar:

Ögonmask: 55kr
En svalkande och djupt återfuktande ögonmask som reducerar svullnader och minskar torrhetslinjer. Huden runt ögonen blir utslätad och dina ögon får nytt liv.


Specialmask: 175kr
(Observera att denna ingår i vår lyxbehandling)
Specialmaskerna från Babor finns i en mängd olika varianter och är mer effektiva än traditionella ansiktsmasker. De innehåller mer avancerade ingredienser som verkligen stimulerar huden och ger ett mer djupgående resultat. Specialmasken anpassas efter hudens kondition och vilket mål vi har med behandlingen, exempelvis uppstramande, lugnande, djuprengörande, fuktgivande, stärkande och ger ett resultat som både känns och syns.


Handmask: 95kr
En intensiv behandling för torra händer som behöver det lilla extra. Hudens naturliga barriär stärks och skyddar mot miljörelaterat åldrande, näring ges på djupet och händerna återfår sin mjukhet och smidighet.

Fuktboost: 155kr
En intensiv ampullkur med flera anpassade ampuller som ger huden så mycket fukt den kan ta till sig. Ampullerna är Babors mest unika och älskade produkt, dessa är högkoncentrerade och går djupare ner i huden än ett serum. När huden är ordentligt återfuktad kan den ta till sig av andra ingredienser bättre, vilket gör att alla produkter och behandlingar blir mer effektiva, en väl återfuktad hud är grunden till en välmående hud.


AHA-peelingmask: 145kr
En mycket effektiv peelingmask med glykolsyra som förnyar och stimulerar huden på djupet. Hudens egna förnyelseprocess stimuleras och hjälper huden att binda fukt. Orenheter rensas ut, linjer, rynkor och pigmenteringar minskas och huden lämnas med en jämnare, slätare yta med mycket lyster.
Kan med fördel användas inför laser och kirurgiska ingrepp för att förbereda och stärka huden optimalt, huden får bättre kondition och kan då lättare återhämta sig, vilket även ger en bättre effekt av våra andra produkter i behandlingen och hemma.